ZombiU ztrácí U a vyjde v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ZombiU ztrácí U a vyjde v srpnu

ZombiU ztrácí U a vyjde v srpnu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

31. 7. 2015 07:13 1
Reklama

Jedna z launchových her pro Wii U, nelítostný zombie survival horror z Londýna, se příští měsíc objeví na PC, PS4 a Xbox One pod názvem Zombi.

Ve hře se hráči v roli obyčejného člověka snaží přežít v metropoli zamořené nemrtvými kousavci. Sbíráte předměty a zbraně a řešíte pozadí infekce a způsob, jak se dostat z města.

ZombiU přišlo se zajímavým nápadem, jak do příběhové hry zakomponovat permadeath. Pokud hráči zemřou, převtělí se do nové postavy a musejí začít znovu od píky. Nicméně pokud ve světě najdou svoji předchozí zombifikovanou postavu, mohou ji zabít a sebrat své původní vybavení.

Nová verze se bude od té z Wii U lišit v několika ohledech. Především se změní systém inventáře, který původně využíval sekundární obrazovku konzole od Nintenda a nutil hráče věnovat pozor jinde, zatímco se k němu ploužili zombie. Hra zároveň přijde o multiplayer, protože se v Ubisoftu rozhodli, že Zombi je mnohem lepší singleplayerová hra. Můžeme také očekávat vylepšenou grafiku, rozšířené zorné pole a malé úpravy hratelnosti.

Zombi vyjde 18. srpna pouze digitálně na zmíněné tři platformy. Podívejte se na několik screenshotů z nové verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama