Team 17 oznamuje skutečně nové Worms
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Team 17 oznamuje skutečně nové Worms

Team 17 oznamuje skutečně nové Worms

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

31. 7. 2015 14:20 2
Reklama

Zapomeňme na ten nepovedený remaster, červím tempem se k nám blíží rovnou dvě hry s militantními kroužkovci a obě budou představené ve větší míře příští týden na Gamescomu.

Worms WMD si naštěstí stále s třetím rozměrem netykají. PC a Xbox One titul vyjde zkraje 2016 a představí novinky v podobě pojízdných vozidel a budov na bitevním poli. 

Z rozhovoru s vývojáři, který provedl server GameReactor, se můžeme dozvědět, že se pojízdné tanky velice rychle staly oblíbeným prvkem mezi vývojáři. Tank červovi nabízí ochranu i možnost vystřelit několik střel za sebou a lze s ním i poskakovat po bojišti. Na druhou stranu není příliš silný, vždy z něj lze předchozího červa vystrčit a rozhodně jeho obsazení neznamená, že jste hru vyhráli.

Budovy pak slouží jako takové malé pevnůstky, do kterých se červové mohou schovat například před leteckými útoky. Na druhou stranu se v úzkých chodbičkách skrývá nebezpečí v tom, že si vás zde mohou snadno vyhmátnout protivníci.

Z obrázků i ze záběrů ze hry je jasně vidět, že červíci ve Worms: WMD dostali facelift a nový detailnější styl hře sluší. Podívejte se do galerie na obrázky ze hry.

Worms 4 naopak budou "definitivní Worms hra na přenosná zařízení". Mobilní titul bude mít menší bitevní pole, týmy o třech červech a s tím i kratší zápasy. Hráčům nabídne nejen 80 singleplayerových misí, ale i tahový multiplayer s hráči přes internet. Worms 4 by měli přijít v srpnu na iPhony, iPady a iPody Touch a později i na zařízení s Androidem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama