Sony dá hráčům vybrat titul zdarma v PS Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony dá hráčům vybrat titul zdarma v PS Plus

Sony dá hráčům vybrat titul zdarma v PS Plus

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

30. 7. 2015 12:39 3
Reklama

Nelíbí se vám nabídka PS Plus her zdarma, kterou dává dohromady firma Sony? Pomožte jim! Přímo v uživatelském prostředí PS Store se totiž velmi brzy objeví nová ikonka, s jejíž pomocí si můžete, společně s ostatními, odhlasovat jednu hru ze třech nabízených, která doplní PS4 nabídku.

Bude se jednat o hry, které se na PS4 zatím nevyskytují a půjde tedy o jejich digitální debut na této konzoli. Start této služby proběhne nejdříve v příštím měsíci, neboť včera byly ohlášeny PS Plus hry pro měsíc srpen, tudíž by bylo zvláštní, kdyby se do nich vměstnal ještě jeden titul. Dojednat podmínky s týmem o uvolnění hry do tohoto programu navíc bude jistě běh na dlouho trať.

Sony si tím kažopádně nad sebou tak trochu plete bič, byť jeho rukojeť v rukou svírají hráči. Pro každý měsíc bude muset zajistit minimálně tři (zřejmě většinou indie) tituly, které do nabídky umístí. Jedna z nich projde, dvě další budou uvedeny na PS Store s výraznou slevou. A jednou z prvních, pokud bychom měli věřit promo videu od Sony, bude i povedená taškařice Grow Home, nad jejímž debutem na konzolích před časem snil Jirka ve své recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama