Slavné hrdinky vzorem pro Aloy z Horizonu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Slavné hrdinky vzorem pro Aloy z Horizonu

Slavné hrdinky vzorem pro Aloy z Horizonu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 7. 2015 12:06 1
Reklama

Není třeba, aby bylo pondělí a my mohli psát o rusovlasé Aloy z robosauří hry Horizon: Zero Dawn. Guerrilla Games se nechali slyšet, že při prvních návrzích hlavní hrdinky hry se dívali na jiné, oblíbené ženské protagonistky a vy si určitě dokážete tipnout, o jaké hrdinky šlo.

"Cítili jsme, že máme docela originální sestavu a kombinaci různých prvků - roboty a přírodu, tak jsme se taky chtěli vlastní silnou postavu, která by se k nim hodila," říká šéf vývoje Mathijs de Jonge v rozhovoru pro Official PlayStation Magazine.

"Jeden ze směrů, který nás velice zajímal, byly postavy jako Sarah Connorová z Terminátora, Ripleyová z Vetřelce nebo z těch novějších Ygritte ze Hry o trůny. Jsou to silné ženské postavy a tam jsme také začali."

Při pohledu na obrázek Aloy si asi každý, kdo viděl televizní seriál Hra o trůny, vzpomněl právě na Ygritte představenou herečkou Rose Leslie. Zručnost s lukem a šípy obě zrzky sdílejí, jen Aloy se vydává na lov obřích robotických příšer, které se brání lasery, raketami a kulomety. 

S Aloy se blíže seznámíme, až Horizon: Zero Dawn vyjde. Exkluzivní titul pro PlayStation 4 však zatím nemá přesnější datum vydání než rok 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama