Nabídka Games with Gold pro srpen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nabídka Games with Gold pro srpen

Nabídka Games with Gold pro srpen

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

29. 7. 2015 10:09 21
Reklama

Jestliže máte aktuálně aktivní zlaté členství na Xbox Live, můžete se příští měsíc těšit na následující čtyři tituly, kterými si obohatíte svou knihovničku her jak na konzoli Xbox One, tak Xbox 360. Nabídka je to více než pestrá.

Jako první přijde na paškál Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Tento prolog k většimu bratříčkovi Phantom Pain bude "zdarma" dostupný po celý srpen. Načasování před příchodem regulérního pátého dílu se tak pochopitelně hodí zejména těm, kteří si chtěli doplnit kompletní obrázek o jeho ději, ale nechtělo se jim platit za "přerostlé demo." Teď si ho budete moci vyzkoušet na vlastní gamepady. Od 16. srpna do 15. září pak bude na Xbox Live k dispozici hra How to Survive: Storm Warning Edition, hra o přežití, která sbírala v době svého vydání velmi dobré známky.

Na Xboxu 360 se nabídka omezí na dvě hry z Metro série, Metro 2033 a Metro: Last Light, ale pokud jste ani jednu z těchto stříleček nehráli, tak vám je jednoznačně doporučujeme. Atmosféra apokalypsou stižené Moskvy z nich přímo sálá. První díl bude dostupný v první polovině srpna, druhý ve druhé. A pokud jste tak ještě neučinili, aktivujte si ještě dnes červencové Games with Gold hry, které jsou na Xbox One Assasin's Creed 4: Black Flag a So Many Me, zatímco na Xboxu 360 to jsou Gears of War 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama