Just Cause 3 představuje hrdinu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Just Cause 3 představuje hrdinu

Just Cause 3 představuje hrdinu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 7. 2015 16:11 4
Reklama

Vývojáři ze studia Avalanche vypustili do světa první video deníček z příprav hry Just Cause 3 a nutno přiznat, že s dalšími novými informacemi je nutné brát tuhle bláznivou akční jízdu opravdu vážně. Hlavní hrdina - Rico Rodriguez - zestárl a konečně se o jeho minulosti dozvíme něco víc!

Všichni oslovení vývojáři v čele s game directorem Rolandem Lestelinem se shodují na tom, že Rico ve skutečnosti není žádný hrdina. Tedy, ne klaďas. Je to macho chlápek, který si nebere servítky a působí spíše jako prototyp zatvrzelého anti-hrdiny, jehož pohled na svět může změnit pouze hráč. Vývojáři tím tedy nevylučují, že budeme moci do jeho osobnosti vstoupit a trochu s ní pohnout požadovaným směrem.

Také Ricova motivace pomůže v tom, abyste se do něj mohli vžít a v určitém bodě zřejmě dojde na pochopení, že Rico vlastně dělá správnou věc, jen používá trochu neortodoxní přístup a ovlivňuje tím život často nic netušících lidí kolem sebe.

Ve videu jsou rovněž k vidění i nové záběry na hru, takže i pokud nevládnete angličtinou, doporučujeme vám oněch šest minut investovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama