Staré konzole bez DLC pro Dragon Age
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Staré konzole bez DLC pro Dragon Age

Staré konzole bez DLC pro Dragon Age

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

7. 7. 2015 07:43 2
Reklama

Vývojáři z BioWare oznámili, že všechna budoucí DLC, naplánovaná pro hru Dragon Age: Inquisition, vyjdou pouze ve verzích pro PC, Xbox One a PlayStation 4. Bez ohledu na to, že hra vyšla i na předchozí generaci konzolí.

Pro hráče, kteří zatím necítí potřebu na nové systémy přejít, to je poměrně zásadní informace a souhlasíme s názory, že nevyhnutelné odstřižení PS3 a X360 lze provést elegantněji a ne uprostřed rozjeté akce. Buď jak buď, berte v patrnost, že se vás rozšíření nemusí týkat.

Jako malou omluvu, případně cestu z téhle šlamastiky, nabízí vývojáři možnost převést si uloženou pozici ze starých konzolí na nové (oficiální návod), v tomto případě ale potřebujete onu novou konzoli a logicky i další kopii hry.

Zároveň s tím ale musíte ctít základní pravidla - uložená pozice lze přenést pouze ze starší na novou konzoli, musíte rovněž zůstat u stejné značky, protože pozice nelze přenést například z X360 na PS4 a nakonec se už vcelku logicky počítá s tím, že budete využívat stejný PSN účet, resp. Gamertag. Jako bonus pak vývojáři přenesou i všechna dříve zakoupená DLC, a to - pozor - bez poplatku, neplatí to  však pro žádné bonusy, které jste si nekoupili (dárky k předobjednávce apod.)...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama