No Man's Sky ukazuje planety, zvířata a boj
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man's Sky ukazuje planety, zvířata a boj

No Man's Sky ukazuje planety, zvířata a boj

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

7. 7. 2015 10:37 29
Reklama

Osmnáctiminutové video s komentářem tvůrce hry, Seana Murrayho, představuje herní náplň průzkumného vesmírného titulu No Man's Sky. Údajně nepřipravenou ukázku ze hry představil Murray pro IGN a nabídl tak pohled na různé aktivity, které budou hráči ve No Man's Sky provádět.

Hlavní náplní bude průzkum planet a objevování nových zvířecích druhů a neznámých artefaktů, za což budou hráči získávat peněžitou odměnu. Vydělat si také bude možné sbíráním krystalů a mapováním chemických prvků.

Za peníze si hráči mohou upgradovat svoji vesmírnou loď a osobní výbavu, například skafandr, který jim umožní přežít na toxických planetách, jetpack, který ulehčí průzkum cizích světů, nebo osobní pistoli, se kterou mohou hloubit díry do země nebo se bránit agresivním zvířatům.

Pokud hráči zabijí nebohou němou tvář, mohou se stát terčem zloby strážců vesmírného pořádku - robotických Sentinelů. Hra obsahuje pětihvězdičkový systém stíhání jako v GTA a čím agresivněji se hráč chová, tím intenzivněji a s vyšším nasazením po něm Sentinelové půjdou.

Video také ukázalo, že na PS4 ve hře dochází k velice častému doskakování objektů nebo spíše k jejich vytvoření v reálném čase. Není jisté, zda PC verze, která vyjde o něco později než PS4 verze, generaci objektů uspíší.

No Man's Sky by měl vyjít ještě tento rok na PS4, ale bližší datum vydání tvůrci zatím nespecifikovali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama