WB Montreal pracuje na open-world akci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WB Montreal pracuje na open-world akci

WB Montreal pracuje na open-world akci

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 6. 2015 13:37
Reklama

Poslední velkou hrou, na které pracovali zaměstnanci montrealského studia Warner Bros. Games, byl Batman: Arkham Origins, nicméně od té doby se o jejich dalších plánech pouze spekulovalo.

V souvislosti se značkou Batman se mluvilo o tom, že by po vydání Arkham Knight od Rocksteady mohl přijít prequel, případně reboot právě od montrealských WB, všechno je ale zřejmě jinak.

Na základě zveřejněných inzerátů totiž v Montrealu pracují na zcela nové značce, která má běžet na Unreal Enginu a hráčům nabídne otevřený svět. To jsou informace, které lze vyčíst z požadavků na jednotlivé pozice, nic konkrétního ale dosud odhaleno nebylo.

To, že se ve Warner Bros. Montreal něco děje, je nicméně v souladu s předchozím oznámením investice v celkové výši 63 milionů dolarů, které by měly pomoci studiu expandovat a najmout přinejmenším stovku nových zaměstnanců. Celá operace by měla být dokončena do roku 2018, už během postupného plnění je ale všem nad slunce jasné, že talentovaní vývojáři nezůstanou sedět s rukama v klíně. Snad bude Gamescom přívětivý, jinak se o novém projektu pravděpodobně dozvíme až v příštím roce...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama