Trial verze Shenmue 3 nejdříve v roce 2017
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trial verze Shenmue 3 nejdříve v roce 2017

Trial verze Shenmue 3 nejdříve v roce 2017

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 6. 2015 10:49 6
Reklama

V rámci aktualizace informací na stránce kickstarterové kampaně hry Shenmue 3 bylo zveřejněno několik dalších zajímavých detailů. Ju Suzuki hovoří o tzv. stretch goals a datu zpřístupnění trial verze, kterou dostanou všichni, kdo podpořili vývoj hry alespoň 100 dolary.

Bohužel, nejde o zrovna veselé noviny, neboť ukázka bude dle Suzukiho přístupná nejdříve v roce 2017, čímž se samozřejmě i vydání plné verze posouvá do hodně vzdálené roviny. Suzuki totiž odhalil, že s vydáním trial verze bude vývoj teprve lehce za polovinou. Následující informace o tom, čím vším by hra mohla být, kdyby se podařilo vybrat pět nebo snad deset milionů dolarů, proto nemusí být pro všechny fanoušky zcela relevantní.

Vzhledem k tomu, že do konce kampaně zbývá v tuto chvíli osmnáct dní a na kontě vývojářů přistane přinejmenším 3,7 milionů dolarů, můžeme bezpečně mluvit alespoň o pětimilionovému cíli a bonusech, které vývojáři chystají. Pokud se tedy podaří pěti milionů dolarů dosáhnout, hráči se dočkají lokace Bajša, která se ztvárněním a hratelností přiblíží historickému období válčících států. K dispozici budou obléhací i infiltrovací mise, v nichž se navíc bude moci vedle Rya a Šenhuy projevit také Ren.

Suzuki zároveň odhalil, že cíle mají vytvořené až pro hranici 11 milionů dolarů, podařilo-li by se splnit alespoň deset, lokace Čoubu by byla významně rozšířena a podobala by se Dobujtě v Jokosuce. Je to možná trochu zamotané, ale pevně věříme, že fanoušci mají jasno.

Jak už bylo naznačeno v úvodu, Shenmue 3 má před sebou ještě mnoho let vývoje, na druhou stranu by ale měli hráči dostat kompletní zážitek a dočkat se ukončení příběhu. Suzuki nechce nic zkracovat a cítí, že fanoušci zasluhují přesně takovou péči, jakou hře vývojáři momentálně dávají. Zároveň se pak snaží vyvinout tlak na společnost Sega, která drží práva na předchozí dva díly, aby došlo k vydání HD remasterů - vše proto, aby si hráči mohli ještě před vydáním trojky osvěžit již vyřčené a na hraní novinky se náležitě připravili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama