Rise of the Tomb Raider na PS4 až za rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rise of the Tomb Raider na PS4 až za rok

Rise of the Tomb Raider na PS4 až za rok

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 6. 2015 09:09 43
Reklama

Proslýchá se, že nová Lara přihopsá z Xboxů na konkurenční platformy mnohem později, než se původně předpokládalo. Časově omezená exkluzivita prý potrvá celý rok.

Spekulace na toto téma rozvířil kanál na YouTube příznačně nazvaný The Know, který se už v minulosti blýskl několika později potvrzenými úspěšnými předpověďmi z tajných zdrojů. Naposledy jako první odhalil existenci Dark Souls III ještě před oficiálním oznámením na E3. Ještě dříve pak práskl, že hry Ryse: Son of Rome a Dead Rising 3 pro Xboxu One vyjdou s ročním zpožděním i na PC.

Stejný zdroj teď tvrdí, že Rise of the Tomb Raider vyjde na PS4 až v listopadu 2016. Na rozdíl od verzí pro starý a nový Xbox bude vydavatelem hry od Crystal Dynamics přímo Square Enix coby držitel práv. Port pro konkurenční systém by se měl prodávat od počátku za sníženou cenu 40 dolarů, tedy necelých tisíc korun. To by mělo fanouškům vynahradit zklamání z dlouhého čekání. Hra pro PS4 prý bude oznámena v polovině příštího roku, jakmile vyprší kontrakt mezi Square Enix a Microsoftem. Že by na E3 2016?

Zpráva se ovšem zatím bohužel nezmiňuje o verzi pro PC nebo PS3, pokud by na ni mělo dojít podobně jako v případě konverze pro Xbox 360 od studia Nixxes Software. Rise of the Tomb Raider vyjde na starý i nový Xbox 10. listopadu. Protože žádná ze zainteresovaných stran zatím výše uvedené informace nepotvrdila, stále je třeba mít na paměti, že jde prozatím o spekulace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama