Sherlock Holmes se vrátí příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sherlock Holmes se vrátí příští rok

Sherlock Holmes se vrátí příští rok

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 5. 2015 08:13
Reklama

V záplavě velkých oznámení a novinek z posledních týdnů tak trochu zanikla informace, že vývojáři z ukrajinského studia Frogwares připravují pokračování své dlouholeté adventurní série Sherlock Holmes. A bylo by od nás opravdu nespravedlivé, pokud bychom se k této novince nevrátili a neupozornili na ni.

Poslední díl z loňského roku s podtitulem Crimes & Punishments potvrdil, že kvalita historických detektivek jde stále nahoru a vývojáři už pomalu šlapou na paty vysokorozpočtovým západním hrám. Pokračování má vyjít už příští rok a Focus Home Interactive na pozici vydavatele vystřídal překvapivě Bigben Interactive.

Celá sága už má na kontě před pět milionů prodaných her, což je s přihlédnutím k tomu, že nejde o klasický mainstreamový počin, úctyhodné číslo. Bohužel nic víc o chystaném pokračování zatím nevíme. A tak nezbývá než si počkat na E3 a doufat, že se autoři pochlubí s prvními detaily tam. Tým Frogwares nicméně v tuto chvíli pracuje ještě na jedné hře inspirované slavným literárním dílem, a sice titulu Call of Cthulhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama