Osud Project CARS pro Wii U je nejistý
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Osud Project CARS pro Wii U je nejistý

Osud Project CARS pro Wii U je nejistý

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 5. 2015 10:41 2
Reklama

Dlouho očekávaný závodní simulátor od Slightly Mad Studios vyšel 7. května na PC, PS4 a Xboxu One. Verze pro Wii U měla dorazit do obchodů ještě letos, ale přesný termín nikdo neznal. Teď to vypadá, že mají vývojáři s portem pro konzoli od Nintenda nemalé problémy.

Pokud jste si až dosud kladli otázku, jak asi bude vypadat Project CARS na hardwarově slabším Wii U a jak je vůbec možné, že na této platformě hra vyjde, když celkem pochopitelně minula PS3 a X360, vaše možné obavy byly na místě. Šéf studia Ian Bell v několika upřímných příspěvcích na oficiálním diskuzním fóru hry přiznal, že Slightly Mad Studios mají potíže učinit ze své vize na Wii U skutečnost.

V tuto chvíli podle vývojářů Project CARS na Wii U běží v třiadvaceti snímcích za vteřinu v rozlišení 720p. Slightly Mad Studios se upínají k tomu, že by Nintendo mohlo letos na E3 oznámit novou konzoli. To ovšem popřel samotný prezident Nintenda Satoru Iwata a je potom otázkou, co by se s verzí pro Wii U stalo. Budou muset autoři ve snaze rozeběhnout hru v odpovídající snímkové frekvenci sáhnout k radikálnímu osekání grafiky, anebo by hru raději úplně zrušili, než aby ji nebyli schopní dokončit v očekávané kvalitě?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama