S čím vyrazí Warhorse na veletrh E3?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S čím vyrazí Warhorse na veletrh E3?

S čím vyrazí Warhorse na veletrh E3?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

21. 5. 2015 08:16 19
Reklama

Vývojáři z českého studia Warhorse v těchto dnech dokončují update pro technologickou alfaverzi své hry Kingdom Come: Deliverance, aby mohli v polovině června prezentovat její aktuální stav na veletrhu E3. Detaily odhalují na kickstarterové stránce a rozhodně se máme nač těšit.

V první řadě přijde ke slovu souboj na meče, zatím pouze jeden na jednoho. Plně funkční by však měl být systém komb, výpadů i odrážení soupeřova meče v obraně.

Z dalších novinek se pak vývojáři chlubí zcela novou vesnicí Merhojed (Mrchojedy) a přilehlým okolím, které navíc budeme moci prozkoumávat i z koňského hřbetu. Po vzoru předchozích verzí alfy přijdou ke slovu i další menší questy, zahrnující alchymii, páčení zámků a dokonce i kopání hrobu...

V neposlední řadě vás pak musíme odkázat do galerie, kde si můžete novou lokaci prohlédnout. Od již známé vesničky Samopše se Mrchojedy příliš neliší, je nicméně stále velmi příjemné sledovat, že všechny ty obrázky v historických knihách někdo skutečně viděl a pokouší se je dostat do hry bez nutnosti fantasy změn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama