První video a obrázky z Need for Speed
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První video a obrázky z Need for Speed

První video a obrázky z Need for Speed

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 5. 2015 16:05 18
Reklama

Už je to tady zase. Těsně před oficiální odhalením unikly na internet první podrobnosti o novém dílu závodní série Need for Speed.

AKTUALIZACE: Je tu první video ze hry

V těsném závěsu za prvními informace z německého PS Blogu následují informace oficiální přímo od EA. A také půlminutový teaser, který naznačuje, jakým směrem se chtějí vývojáři vydat. Plnohodnotného traileru bychom se měli dočkat 15. června.

A o co vlastně půjde? Podle autorů z Ghost Games máme mít na podzim na PC, PS4 a Xboxu One tu čest s rebootem celé značky. Možná i proto novinka nese název Need for Speed a nic víc. Žádná číslovka ani podtitul hru nedoprovází. Nakonec nám dali vývojáři možnost nakouknout jen velmi zlehka pod kapotu závodů, které kutí a vše podstatné se máme dozvědět až během tiskové konference EA na E3.

Ačkoli hra nenese například podtitul Undeground 3, je více než zřejmé, že se jedná o duchovního nástupce populární tuningové minisérie. Novinku pohání stejná verze enginu Frostbite, na které bude postavena i multiplayerová akce Star Wars: Battlefront. Podle očekávání nevyjde hra na starých konzolích ani Wii U.

Noční závody v otevřeném městě, tuning, nablýskaná auta, neony se rozpíjí do deštivé temnoty. Need for Speed, zdá se, ztělesňuje vše, o čem fanoušci v uplynulých dnech spekulovali a snili. Alespoň podle prvních informací. Uvidíme, jak vývojáři zužitkovali roční pauzu a jestli přestávka sérii prospěje, jak se všeobecně předpokládá.

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Obrázky utekly předčasně

Informace vypustila do světa německá mutace PlayStation Blogu. Hra se má odehrávat v otevřené noční metropoli a obsahovat široké spektrum úprav vozidel, jak se předpokládalo. Co stále neznáme, je však jméno hry. I když se má za to, že půjde o pokračování Underground. S jistotou víme jen, že hra vyjde letos na podzim a pracuje na ní studio Ghost Games.

Za chvíli bychom se měli dočkat více podrobností a hlavně prvního traileru z oficiálního zdroje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama