Arkham Knight nabídne prequel s Batgirl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Arkham Knight nabídne prequel s Batgirl

Arkham Knight nabídne prequel s Batgirl

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

3. 5. 2015 19:10 13
Reklama

Nedávno představený season pass pro Batman: Arkham Knight sice hráče vyjde zhruba na 800 Kč, ale Rocksteady se rozhodli hráče ke koupi DLC nalákat pomocí fešné superhrdinky Batgirl.

Koupí season passu si hráči předplatí herní dodatky, které chtějí vývojáři vydávat půl roku po launchi hry. Některá DLC přinesou klasické skiny pro Batmana, Robina, Nightwinga a Catwoman, jiné zase další Batmobily a, podržte se, závodní okruhy.

Mnohem zajímavější však zní DLC Batgirl: A Matter of Family, příběhový prequel, ve kterém si poprvé v sérii zahrajeme za netopýří hrdinku v zbrusu nové lokaci. Kdo se skrývá pod netopýří maskou zatím není známo, ale barva vlasů poukazuje na nejslavnější Batgirl, Barbaru Gordon. Ta však v Arkham sérii pomáhá Batmanovi jako hendikepovaná Oracle, což odpovídá komiksovému kánonu. Nicméně, i v komiksu Barbara nakonec paralýzu překonala a vrátila se do role Batgirl, takže docela možná čeká i herní Barbaru podobné uzdravení.

Úplně špatně nezní ani další DLC Gotham City Stories, které přinese nové příběhové mise. Tyto mise se budou odehrávat před a po událostech v Batman: Arkham Knight a zahrajeme si v nich za Batmanovy spojence. Nakonec DLC The Season of Infamy nabídne několik příběhových misí pro Batmana, ve kterých se netopýří hrdina střetne s legendárními superpadouchy. Tyto mise by navíc měly přijít i s novými herními prvky.

Batman: Arkham Knight vychází už 23. června na PlayStation 4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama