Odhalena všechna auta z Project CARS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odhalena všechna auta z Project CARS

Odhalena všechna auta z Project CARS

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 4. 2015 16:01 13
Reklama

Vydavatelé hry Project CARS ze společnosti Namco zveřejnili kompletní sezna vozů, které se ve zmiňované hře objeví. Můžete se těšit na více než sedmdesát zajímavých kousků, ke kterým jistě bude po vydání přibývat spoustu fanouškovských přídavků.

Vypisovat všechny vozy by asi nemělo příliš valný smysl, na kompletní seznam se ostatně můžete podívat na oficiálních stránkách v přehledném článku, rozděleným na jednotlivé kategorie, ale určitě stojí za vypíchnutí několika pěkných kousků.

Jen čistě z naší preference mezi ně řadíme třeba legendární Ford Sierra, formuli Lotus 49, nevyzpitatelný Caterham, návrat další slavné legendy Alpine A450, ale také nelicencované moderní formule, nejrůznější motokáry a samozřejmě i celou plejádu cestovních vozů. Dohromady jich bude ve standardní edici 65 s tím, že dalších osm jich bude k dispozici ve speciálních placených balíčích. Vývojáři nicméně chtějí rozšiřovat svůj vozový park i zcela zdarma a slíbili, že každý měsíc přinesou alespoň jedno nové auto - tím prvním bude Lykan Hypersport.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama