Bungie představil PvP mód Trails of Osiris
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie představil PvP mód Trails of Osiris

Bungie představil PvP mód Trails of Osiris

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 4. 2015 16:06 4
Reklama

Nový kompetitivní mód pro Destiny byl středem pozornosti včerejšího živého streamu, ve kterém vývojáři z Bungie společně s hráčem Triplewreckem představili novinku, jež se chystá na své uvedení v rozšíření House of Wolves.

Elitní zápasy mezi dvěma týmy o třech hráčích přichází v reakci na nedostatečný endgame obsah pro hráče PvP. Už z dřívějších informací jsme se dozvěděli, že abychom se do Trials of Osiris dostali, budeme muset získat vstupenku za dobré umění v tradičním Crucible nebo si jí pořídit u nového obchodníka, bratra Vance, který sídlí v nové lokaci Queen's Bay.

V Trials of Osiris se budou počítat naše výhry a prohry. Stačí prohrát tři zápasy a naše vstupenka bude zneplatněna a bude třeba si obsatarat novou. Na druhou stranu, až devět sesbíraných vítězství odemkne přístup k exkluzivní výzbroji u bratra Vance.

Každý týden bude zvolena jedna mapa, na které budou zápasy probíhat. Zápasy se hrají na pět vítězství, spoluhráči se mohou v rámci týmu oživovat a rozhodně je dobrý nápad si s sebou vzít ty nejlepší zbraně a tu nejlepší zbroj.

Bungie také představili nové tři Crucible mapy, které rozšíření přinese. Black Shield z Phobosu se odehrává v okolí a uvnitř cabalské stanice plné dvěří a místnůstek. Thieves Den na Venuši se odehrává na pokraji sopky v úzkých chodbičkách a větších arénách. Widow's Court z území ouoštěné Evropy nabídne pohled za ruský Cosmodrom, přesněji do okolí rozbořeného kostela a domů, jejichž okna umožňují překvapivé headshoty, které nepřítel nečeká.

Hráči na PlayStationu pak dostanou jednu mapu navíc - stísněný Timekeeper se odehrává v okolí vexského portálu, kde akce kvůli malé rozloze údajně neutuchá.

Obrázky ze všech nových map najdete v galerii.

Pokud vás Destiny zajímá, rozhodně si nenechte ujít téměř hodinový záznam soubojů v Trials of Osiris, který naleznete na oficiálním Twitchi. Příští týden Bungie představí, jak bude vypadat nový PvE mód Prison of Elders.

Rozšíření House of Wolves vychází 19. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama