Kodžima s del Torem na Silent Hills nedělá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima s del Torem na Silent Hills nedělá

Kodžima s del Torem na Silent Hills nedělá

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 4. 2015 17:46 15
Reklama

To, čeho se fanoušci hororové ságy Silent Hill obávali od začátku celé kauzy ohledně odchodu Hidea Kodžimy z Konami, se možná stává realitou. Slavný režisér Guillermo del Toro, který měl právě s Kodžimou pracovat na restartu zmiňované značky, prohlásil na filmovém festivalu v San Francisku, že ačkoliv mu to láme jeho srdce, hra nevznikne.

Informace se objevila na twitteru novináře Matta Hackneye a byla později retweetována režisérovým asistentem Ianem Gibsonem, což je možné brát jako potvrzení, že jde o skutečný del Torův výrok. I tak je ale nutné počkat na stanovisko Konami a případně ještě žhavit zbytky naděje.

I když v podobném duchu se měl na adresu Silent Hills vyjádřit i Norman Reedus, který by zřejmě propůjčil podobu a hlas hlavnímu hrdinovi, později se na internetu objevily informace, že del Toro mínil svým výrokem trochu něco jiného, než si z něj fanoušci vyvodili. Podle IGN chtěl režisér říci, že nebude na hře spolupracovat s Kodžimou. Není tak vyloučené, že hra jako taková má stále zelenou, ať už jen s del Torem, nebo úplně jiným týmem.

Mnoho naděje přesto nezbývá, vzhledem k tomu, že hratelná ukázka Silent Hils - P.T. - bude již brzy stažena z PlayStation Storu a bez Kodžimy v Konami také mohla zaniknout veškerá vůle hru vůbec vytvářet...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama