Odemkl tři nehratelné postavy v MKX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odemkl tři nehratelné postavy v MKX

Odemkl tři nehratelné postavy v MKX

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 4. 2015 18:44
Reklama

Mortal Kombat X obsahuje solidní nabídku bojovníků. Co když ale zrovna váš favorit na soupisce žhavé novinky chybí? Zbývá jen doufat, že vám jeho absenci vývojáři vynahradí v některém z placených rozšíření? Rozhodně ne.

Hráči na PC jsou šikulové, kteří si umí najít cestičku i tam, kde zdánlivě žádná neexistuje. O tom nemůže být pochyb. Dokládají to opakovaně. Tentokrát ale musí před jejich uměním smeknout i sváteční hráči a majitelé konzolové verze mohou jen blednout závistí. Klidně se může stát, že vaše oblíbená postava se (zatím) do Mortal Kombat X neprobojovala. Co je ale ještě horší, dost možná v něm je, ale jen coby nehratelná postava. No to by v tom byl čert, aby si s tím někdo neporadil.

A ten někdo se našel opravdu rychle. Postavy jako Rain, Baraka a Sindel totiž ve hře potkáte, ale jen coby své soupeře. Na PC má tenhle problém řešení. Uživatel Redditu s přezdívkou XVermillion se pohrabal ve hře a výsledkem jeho úsilí je trojice nových hratelných postav, které dříve zůstaly mimo dosah majitelů MKX.

Protože se nás autoři z NetherRealm Studios chystají zásobovat novými bojovníky prostřednictvím DLC, bylo by docela kuriózní, pokud plánovali oficiální cestou nabídnout i postavy, k nimž už si šikovní hráči našli cestu sami. Tedy alespoň na PC. Jestliže o tom skutečně vývojáři uvažovali, dost možná jim tahle parádička udělala trochu čáru přes rozpočet a nakonec se rozhodnou umožnit přístup k trojici nových bojovníků sami všem a zdarma.

Recenzi Mortal Kombat X píše Lukáš Kunce. Pokud vás zajímá, co si o hře myslí, a jak se mu novinka zatím líbí, podívejte se na páteční záznam vysílání Hrajte s námi: Mortal Kombat X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama