Prohlédněte si mapu ze Zaklínače 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prohlédněte si mapu ze Zaklínače 3

Prohlédněte si mapu ze Zaklínače 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 4. 2015 11:55 4
Reklama

Po předchozích a značně nekvalitních náznacích mapy světa, v němž se bude odehrávat třetí díl RPG Zaklínač, se k nám konečně dostává HD verze. Pokud se tedy chcete podívat, kam bude moci od 19. května vkročit Geraltovat noha, máte šanci.

Pokud se ptáte, odkud se mapa vzala, pak se sluší uvést na pravou míru, že jde o zpracování, které se objeví v průvodci hrou od Prima Games. V krabičce se Zaklínačem 3 naleznete jinou verzi, o které fanoušci mluví trochu nelibě - nemá údajně odpovídající proporce a celkově svoji kvalitou za níže uvedenou mapou zaostává. Kolik je na tom pravdy ale pravděpodobně zjistíme až s vydáním hry, resp. jejím prozkoumáním.

Na každý pád je ale dobře patrné, že svět Zaklínače působí po geografické stránce dostatečně pestře a jednotlivé lokace budou mít co nabídnout. Bohužel, ne všechno, co na mapě vidíte, bude v základní verzi hry dostupné a některé lokace na mapě chybí úplně. Už nyní je jasné, že například do hradiště Kaer Morhen zavítáme jen v rámci konkrétních questů, že ve Wyzimě navštívíme jen královský hrad a k Nilfgaardu si přičuchneme jen v rámci DLC, které zpřístupní jeho provincii Toussaint. Hráči se rovněž často ptají na Oxenfurt, slavnou univerzitu a medičku Shani - vše bychom měli zakusit v rozšíření Srdce z kamene, které vyjde v říjnu.

Teď už ale dost slov a samozřejmě nezapomeňte, že třeba jen největší ostrov Skellige - Ard Skellig - má rozlohu 64 kilometrů čtverečních. Dohromady by herní měla být herní plocha třetího dílu přibližně dvacetkrát větší než v případě dílu předcházejícího...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama