Po koze a chlebu tu je konečně Godzilla!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Po koze a chlebu tu je konečně Godzilla!

Po koze a chlebu tu je konečně Godzilla!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 4. 2015 12:39 4
Reklama

Možná nejde o příliš adekvátní srovnání ve smyslu hlavního protagonisty, všechny nesmyslné simulátory toho nicméně mají hodně společného se hrou Godzilla pro PS3 a PS4, která se svého oznámení dočkala už loni v listopadu. Po zhlédnutí prvního gameplay videa totiž vychází jasně najevo, že tohle bude hodně silné guilty pleasure pro každého.

Jednoduchá, místy hodně zaprášená grafika, animace jako z prvních filmů s Godzillou - to všechno v kombinaci s naprosto ulítlou a přestřelenou stylizací jednotlivých monster působí tak špatně, až se nám to opravdu zamlouvá. Hra přitom bude velice prostá - v kulisách generického amerického města budou proti sobě bojovat dvě obří monstra, na PS4 až čtyři (haha) a za zvuků úsměvně dramatického soundtracku si to na férovku rozdají.

A rozhodně si nemyslete, že se sestava monster omezuje jen na velké ještěry - video prozrazuje, že se do boje vrhnou i oplechovaní válečníci a také jejich největší nemesis - barevná můrovčela. Fakt! Tohle všechno navíc zaštiťuje Namco, takže to nemůže být špatná hra, že ne? Jo, a vyjde u nás už 17. července - program na léto je zajištěn, uf!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama