Datum vydání a trailer Project CARS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Datum vydání a trailer Project CARS

Datum vydání a trailer Project CARS

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 4. 2015 08:31 5
Reklama

O Project CARS už víme první poslední včetně nejrůznějších technických detailů. Co nám ale doposud zůstalo zatajeno, bylo po několika nepříjemných odkladech přesné datum vydání. Teď už známe i to.

Vydavatel Bandai Namco oznámil, že netrpělivě očekávaná závodní novinka od Slightly Mad Studios vyjde ve verzi pro PC, PS4 a Xbox One už 8. května. Tentokrát prý datum mohou vývojáři s jistotou garantovat. A my nechceme o jejich slovech pochybovat. Protože se až dosud mluvilo přibližně o polovině května, určitě fanoušky rychlých kol potěší, že vydání hry se dočkáme dříve, než možná doufali.

Současně s touto informací vyšlo najevo, že se Project CARS budou moci také na konzolích pochlubit překvapivě bohatými možnostmi nastavení grafiky. Ačkoli samozřejmě nejdou možnost tak do hloubky jako u PC verze, kde by v případě lepších her mělo být něco takového samozřejmostí, u konzolových titulů se jen zřídkakdy můžete sekat s podobnou škálou ukazatelů a voleb. Posoudit to ostatně můžete sami díky novým screenshotům od Digital Foundry.

Pokud už se nemůžete dne D dočkat, zkuste si ukrátit nesnesitelné čekání alespoň nejnovějším parádním trailerem. Pokud se na Project CARS těší i nějací majitelé Wii U, musí si bohužel na vydání i přesnější datum počkat. Vyjít by prý měl titul pro konzoli od Nintenda někdy později v tomto roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama