ZombiU 2 mělo obsahovat kooperaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ZombiU 2 mělo obsahovat kooperaci

ZombiU 2 mělo obsahovat kooperaci

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 4. 2015 11:34
Reklama

ZombiU 2, podle všeho nejspíš dávno zrušená hororová akční hra pro Wii U od Ubisoftu, byla podle podcastu serveru Unseen64, který se specializuje na odhalování zrušených her, ve vývoji od roku 2013. Nakonec se nad ní ale zavřela voda.

Pokračování jedné z nadějných nových západních IP na poslední velké konzoli od Nintenda se nikdy nemělo dostat z fáze předprodukce. Liam Robertson ze serveru Unseen64 měl prý možnost vidět jeden obrázek ze hry, který se od pohledu velmi blížil prvnímu dílu.

Autoři se prý snažili učinit ze hry skutečný kooperativní survival horor. Není ale jisté, zda se mělo znovu jednat jen o offline mód jako v případně původní hry, nebo plnohodnotnou online kampaň pro dva hráče přes internet. V každém případě při hře na jedné obrazovce by prý jeden hráč využíval klasický gamepad, zatímco druhý ten specifický pro Wii U s obrazovkou.

Za zrušením titulu velmi pravděpodobně stojí rozhodnutí Ubisoftu nevydávat na Wii U žádné další velké tituly, dokud se konzole lépe neusadí na trhu. Pokud se tak vůbec kdy stane. Loni proto vydavatel, který dlouho Nintendo podporoval a zachovával mu přízeň v časech dobrých i zlých oznámil, že podzimní port Watch Dogs je prozatím posledním podobným titulem na Wii U.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama