Assassin's Creed míří do Číny, Indie a Ruska
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Assassin's Creed míří do Číny, Indie a Ruska

Assassin's Creed míří do Číny, Indie a Ruska

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 4. 2015 07:23 6
Reklama

Když jsme v listopadu 2013 po vydání Black Flag spekulovali, kde by se mohly odehrávat příští díly série Assassin's Creed, zmínili jsme, že mezi žhavé kandidáty vedle revoluční Francie a viktoriánské Anglie, patří třeba Čína, Indie nebo Rusko. Jak se zdá, dříve či později dojde asi na každé místo a údobí dějin, které fanoušci navrhují.

PRVNÍ GAMEPLAY VIDEO Z CHRONICLES: CHINA

Vedle oficiálního traileru se objevila i bezmála 12minutová ukázka z čínské epizody, kterou pro svůj kanál natočil YouTuber s přezdívkou Centerstrain01. Nový Assassin's Creed svým zpracováním připomíná hry jako Mark of the Ninja, případně Batman: Arkham Origins Blackgate.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Právě do Číny, Indie a Ruska totiž se sérií Assassin's Creed zamíříme v nejbližší době. Konkrétně díky spin-offu s podtitulem Chronicles. Třídílná minisérie digitálních her odstartuje v Evropě už 22. dubna s čínskou třetinou. Tu Ubisoft oznámil loni, kdy ji představil coby součást season passu k Unity. Teď se ale z celého projektu očividně vyklubalo něco většího, ambicióznějšího a dost možná i mnohem zajímavějšího.

Assassin's Creed Chronicles: China samozřejmě bude zdarma pro ty, kteří s ním počítali v rámci season passu k Unity, ale za 10 dolarů bude k mání i pro ostatní. Pokračování situovaná do Indie a Ruska vyjdou zvlášť, ovšem zatím naneštěstí nevíme kdy. Všechny titulu budou k dispozici na PC, PS4 a Xboxu One. Každý z nich přitom bude mít svou unikátní výtvarnou stránku, která koresponduje s tématem, místem a obdobím, do nichž jsou hry zasazeny.

V první akční plošinovce sitované do 2,5D světa a vyvíjené týmem Climax Studios se chopíte poslední čínské asasínky, která hájí zájmy Bratrstva. Její dobrodružství se odehrává v roce 1526 a bez zajímavosti není, že tato žačka Ezia už se objevila v krátkém animovaném filmu Assassin's Creed: Embers a knižní adaptaci Assassin's Creed: Revelations.

I zbylé dvě hry se inspirují knižní a komiksovou mytologií ságy. Indická epizoda se odehrává v roce 1841 a jejího hlavnímu hrdinu byste mohli znát z kresleného dobrodružství Assassin’s Creed: Brahman. Poslední dějství, které nás zavede až do Ruska roku 1918 po Velké říjnové revoluci, sleduje protagonistu komiksů Assassin’s Creed: The Fall a The Chain.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama