Více místa pro věci v Destiny není zadarmo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Více místa pro věci v Destiny není zadarmo

Více místa pro věci v Destiny není zadarmo

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 3. 2015 11:57 3
Reklama

Dubnový updatu pro Destiny rozšíří velikost hráčova vaultu, čili úschovny pro předměty vaší postavy. Ale nebude to zadarmo. Přinejmenším pro hráče na PlayStationu 3 a Xboxu 360.

Velikost vaultu se zvětší z 20 na 36 polí pro zbraně a z 20 na 24 pro části vašeho brnění a ostatní předměty. Nicméně z důvodu omezené paměti na X360 a PS3 přijdou hráči na starých konzolích ve vaultu o možnost srovnat statistiky jednotlivých předmětů.

Bez tohoto ústupku by prý nebylo možné úložné místo rozšířit. Podle Bungie neměli vývojáři na vybranou. Buď by museli nechat vault tak, jak byl, nebo bylo třeba najít kompromis. Nakonec padlo rozhodnutí implementovat novinku i za tu cenu, že vyšoupne z vaultu přímé srovnání uloženého vybavení.

PS4 a Xboxu One se samozřejmě tento kompromis netýká. A na PS3 a X360 srovnání stále funguje mimo trezor. Důvodem ke zvětšení vaultu byla podle Bungie skutečnost, že se řada hráčů v tuto chvíli potýká s nedostatkem volného místa a především ti na vyšším levelu s úložným prostorem bojují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama