Váš obličej se může objevit v Homefrontu 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Váš obličej se může objevit v Homefrontu 2

Váš obličej se může objevit v Homefrontu 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 3. 2015 12:21 5
Reklama

Jaké by to asi bylo spatřit sebe sama v oblíbené videohře? Soukromá invaze do virtuality ale nemusí být jen nesplnitelným snem. Vývojáři titulu Homefront: The Revolution z Deep Silver Dambuster Studios totiž hledají lidi, kteří jsou ochotní propůjčit svůj obličej hernímu byznysu.

Je to vlastně docela jednoduché. Otevřete si speciální stránku, kam nahrajete vlastní reprezentativní fotografii s dobře viditelným obličejem, a pokud se budete vývojářům hodit do portfolia a vyberou si vás, sami se ozvou. Jak přitom říkají, hledají muže i ženy bez rozdílu věku, výšky nebo tělesných proporcí.

S trochou štěstí se vaše virtuální alter ego může objevit nejen v druhém Homefrontu coby NPC, které obývá okupovanou Filadelfii, ale i dalších budoucích hrách od Deep Silver Dambuster Studios. Cílem kampaně je prý zabydlet hru co nejrůznorodějšími osobami.

Do projektu se může zapojit každý, kdo dovršil věk 18 let. Když budete mít štěstí, autoři hry vás pozvou do svého studia v britském Nottinghamu. Tam strávíte asi 30 minut a odborníci během té doby zachytí váš obličej, zatímco vy budete předvádět nejrůznější grimasy a výrazy. Vedle pocitu, že jste pomohli dobré věci a radosti z toho, že se objevíte ve videohře, může vybrané šťastlivce hřát v kapse i odměna ve výši 50 liber, čili necelé dva tisíce korun.

Homefront: The Revolution bude obličeje hledat a skenovat během letoška, přičemž samotná hry vyjde po nedávném odkladu až v roce 2016 na PC, Mac, Linux, PlayStation 4 a Xbox One.

Váš obličej se může objevit v Homefrontu 2
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama