Soutěžte o tři speciální edice Bloodborne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Soutěžte o tři speciální edice Bloodborne

Soutěžte o tři speciální edice Bloodborne

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

7. 4. 2015 09:58 16
Reklama
AKTUALIZACE - VÝHERCI SOUTĚŽE

Zájem o krvavou soutěž nás popravdě docela překvapil. Přišlo nám 77 důkazů, že jste svojí krví, krevní plazmou a v jednom případě i kostní dření nešetřili. Z doručených e-mailů jsme vylosovali tři následující lovce, kteří se již brzy budou moci vydat na vlastní cestu do Yharnamu.

Vylosovaní výherci:

Miluše Paulusová, Český Krumlov

Petr Končický, Hradec Králové

Matěj Drábek, Ostrava - Výškovice

Gratulujeme :)

PŮVODNÍ ZNĚNÍ

Temný výlet do gotického města Yharnam se u nás dočkal velice vřelého přijetí a o radost z porcování stvůr a nestvůr se chceme podělit i s vámi. V pátek jste už dostali možnost se podívat, jak vypadá novinářský balíček se hrou a od české Sony jsme dostali další tři, které vám věnujeme. Nebude to ale jen tak. Tentokrát není třeba odpovídat na všetečné otázky. Tentokrát jsme si na vás připravili o něco... krvavější úkol.

O CO SOUTĚŽÍME?

1. - 3. místo: Presspack Bloodborne se hrou, artbookem, zápisníkem a obalem v podobě knihy

CO MUSÍM UDĚLAT, ABYCH VYHRÁL?

Krev nepomáhá pouze ve hře, ale i ve skutečnosti. Proto se slosování o krásné edice Bloodborne mohou zúčastnit pouze ti, kteří se rozhodnou svojí krví pomoci ostatním. Nechceme po vás nic drastického. Do 16:00 v pátek 3. dubna nám pošlete důkaz, že jste v tomto roce byli darovat krev, krevní plazmu nebo kostní dřeň a zařadíme vás do slosování o tři výhry. Stačí nám fotka průkazu dárce, silnější povahy klidně mohou poslat selfie přímo při odběru. Nevíte, kde lze ve vašem okolí darovat krev? Podívejte se třeba na seznam transfúzních stanic, zda-li není nějaká ve vaší blízkosti.

E-maily zasílejte na adresu soutez@hrej.cz a do předmětu nezapomeňte uvést heslo "BLOODBORNE". Připište také své jméno a poštovní adresu, abychom vám mohli odeslat případnou výhru. E-maily s chybějící poštovní adresou budou ze soutěže vyřazeny. Soutěže se nesmí zúčastnit redaktoři Hrej.cz, zaměstnanci a smluvní spolupracovníci Burda Praha a jejich rodinní příslušníci. Ceny nejsou soudně vymahatelné, jsou nepřenosné a nevyměnitelné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama