Wolfenstein dostane samostatný prequel
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wolfenstein dostane samostatný prequel

Wolfenstein dostane samostatný prequel

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

4. 3. 2015 15:23 10
Reklama

Dohráli jste Wolfenstein: The New Order a přáli jste si nášup? Vývojáři z Machine Games evidentně taky a tak hučeli do Bethesdy tak dlouho, dokud jim neodklepli alespoň samostatný prequel původní hry. Takhle se to určitě stalo a já na to klidně vsadím svou levou botu.

Teď vážně - BJ Blazkowicz se ještě jednou vrátí do světa hradu Wolfenstein. Nepůjde ale o velkou samostatnou hru, nýbrž o prequel rozdělený na dvě části, který bude dějově předcházet původnímu The New Order. Odehrávat se bude v roce 1946 a díky tomu budeme mít dost času užít si (ne)klasických zbraní druhé světové války.

Mrkity mrk na gameplay trailer!

První část, která se jmenuje Rudi Jäger and the Den of Wolves (stylové, řekněte si to schválně nahlas), v němž se BJ musí prodrat do útrob zámku Wolfenstein, aby zjistil polohu utajené pevnosti hlavního záporáka Deathsheada. Ve druhé části, která se jmenuje The Dark Secrets of Helga Von Schabbs se podíváme do městečka Wulfburk (chudáci wolfsbuřané!), kde budeme muset zastavit jistého archeologa, exhumujícího jistý mysteriózní artefakt, stojící za ultragigantickým zlem. Pochopitelně se dočkáme nových zbraní, nových trofejí a achievementů a nových nepřátel.

Wolfenstein: The Old Blood by měl vyjít už 5. května a stát by měl 20 dolarů, tedy nějakých pět stovek v přepočtu, což je velmi férové. V Evropě se prý dokonce dočkáme krabicových verzí pro PC a PS4. Majitelé starších verzí z Xboxu 360 a PS3 se The Old Blood s největší pravděpodobností vůbec nedočkají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama