V Mortal Kombat X nechybí ani Reptile
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Mortal Kombat X nechybí ani Reptile

V Mortal Kombat X nechybí ani Reptile

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 1. 2015 09:08 3
Reklama

Otec videoherní série Mortal Kombat Ed Boon splnil svůj slib z minulého týdne a vývojáři z týmu NetherRealm Studios skutečně odhalili další postavu, která se připojí k už jistým bojovníkům na soupisce Mortal Kombat X.

Oním výtečníkem je humanoidní ještěr Reptile, který si odbyl svou premiéru v rámci této krvavé ságy už v jejím prvním dějství z roku 1992 coby tajný boss a nehratelná postava. Hned v následujícím dílu jsme si za něj už však mohli zahrát a od té doby patří mezi nejpopulárnější a nejstabilnější postavy v sérii Mortal Kombat. Nechyběl dokonce ani v rebootu z roku 2011, jenž je současně posledním plnohodnotným pokračováním a prvním, které měli na starost vývojáři z NetherRealm Studios.

Kyselinu plivající Reptile s mrštným jazykem je třináctou potvrzenou postavou na soupisce Mortal Kombat X. Hra vychází už 14. dubna na PC, PS4, PS3, X360 a Xboxu One. NetherRealm Studios mají ale na starost jen verze pro PlayStation 4 a Xbox One. O porty na PC, X360 a PS3 se mají postarat Showtime Studios.

OBJEVÍ SE V MORTAL KOMBAT X

Goro, Kano, Kitana, Kung Lao, Quan Chi, Raiden, Reptile, Scorpion, Sub-Zero, Cassie Cage, D'Vorah, Ferra/Torr, Kotal Kahn

Vydavatel Warner Bros. Interactive Entertainment tvrdí, že novinka bude tím vůbec nejbrutálnějším Mortal Kombatem v historii a pokud se podíváte na video končící obzvlášť krutou fatalitou, zřejmě nebudete mít důvod o jejich slovech dvakrát pochybovat. Předností hry má být ale i interaktivní prostředí, které si autoři naposledy osahali ve špičkové bojovce Injustice: Gods Among Us z roku 2013, v níž proti sobě postavili nejrůznější hrdiny ze stáje nakladatelství DC Comics. Na první pohled je z nového videa poznat, že špičkovou technickou stránku posune tým zase o notný kus dál, a to i ve srovnání s pozdější ultimátní edicí Injustice: Gods Among Us, která vyšla na PS4.

Vůbec poprvé v rámci ságy Mortal Kombat bude rovněž možné vybrat si z několika dostupných modifikací téhož bojovníka. V závislosti na zvolené variantě se budou měnit jeho schopnosti i strategie boje. A aby těch pozitivních zpráv nebylo málo, podle všeho nás čeká ještě jedno odhalení tento týden. Do neděle bychom tak měli dost možná znát jméno další postavy, která doplní aktuální třináctku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama