První info o Dragon’s Dogma Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První info o Dragon’s Dogma Online

První info o Dragon’s Dogma Online

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 1. 2015 17:29 4
Reklama

Příští týden se milovníci japonských her dočkají plnohodnotného představení titulu Dragon’s Dogma Online od Capcomu. První detaily mělo už za pár dní slavnostně odhalit nadcházející číslo magazínu Famitsu, které však na internet nakonec uniklo předčasně.

Velkému preview má časopis věnovat neuvěřitelných 18 stran. První střípky informací vyšly však překvapivě najevo už dnes odpoledne. Dragon’s Dogma Online bude free-to-play titul s mikrotransakcemi pro PC, PlayStation 4 a PlayStation 3. Vývoj vede producent Dragon's Dogma z roku 2012 pro PS3 a X360 Hiroyuki Kobayashi a má jít o rozsáhlou hru v otevřeném světě. Vyjít by měla údajně ještě letos.

Hráči budou moci tvořit čtyřčlenné skupinky, ale pokud jste vlci samotáři a preferujete hru v osamění, vaši partu lze doplnit trojicí postav, kterou ovládá umělá inteligence. Mezi potvrzená povolání patří bojovník, lovec, kněz nebo mudrc. Hráči přitom budou smět svou specializaci kdykoli změnit, což platí i pro povolání spolubojovníků, kteří vás budou doprovázet namísto živých hráčů.

Chybět nebude vedle mnoha dalších mechanismů ani populární craftování. Vyrábět budeme zbraně, brnění i spotřební předměty. Hráči dokonce budou moci při craftování spolupracovat ve snaze zkrátit čas výroby a zvýšit kvalitu výsledného produktu. Zdejší už tak rozlehlý otevřený svět mají navíc v průběhu dalších měsíců po vydání vývojáři dále rozšiřovat pravidelnými updaty.

Capcom dokonce podle slov autorů původně zvažoval měsíční poplatky čili klasické předplatné, ale nakonec se rozhodl pro free-to-play model ve snaze přilákat více hráčů, kteří tak mají možnost hru snadněji vyzkoušet. Co však našince určitě nepotěší, je nepotvrzená informace na závěr, že titul údajně nemá Capcom v plánu vydat na západních trzích. Alespoň prozatím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama