Živá prezentace Zaklínače 3 ve 20:00
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Živá prezentace Zaklínače 3 ve 20:00

Živá prezentace Zaklínače 3 ve 20:00

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 1. 2015 16:16 8
Reklama

V dnešních odpoledních hodinách vypršelo embargo na informace ohledně třetího dílu série Zaklínač a především dojmy z vlastního hraní vybraných novinářů. Pro všechny ostatní a hlavně - pro fanoušky a hráče - budou dnes vývojáři prezentovat hru živě na Twitch kanále GOGcom.

Do té doby se můžete podívat na novou sadu obrázků, prostřednictvím kterých můžete nahlédnout do světa hry, potažmo knihy a jednoduše se začít těšit snad ještě víc než dosud.

Zaklínač 3: Divoký Hon sice postihl dvojí odsun data vydání, podle dosavadních dojmů se však hra ubírá tím správným směrem a nejeden novinář, který mohl hru po několik hodin hrát, odcházel značně překvapen. Rozhodně převládají pozitivní, vskutku až superlativní ohlasy, najdou se ale i tací, které hra příliš neuchvátila ve smyslu nepřesvědčivého soubojového systému, kamery a především pohybu, který se zdál redaktorovi Kotaku až příliš assassínský.

Více informací si ale necháme na večer, kdy budeme bedlivě sledovat zmiňovanou prezentaci spojenou i s možností položit vývojářům vlastní dotazy, abychom se následně s vámi mohli podělit o naše bezprostřední dojmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama