Call of Duty asi míří do druhé světové
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty asi míří do druhé světové

Call of Duty asi míří do druhé světové

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

23. 1. 2015 00:56 40
Reklama

To, po čem dlouho volají fandové nejen série Call of Duty, se zřejmě skutečně splní. Značka podle shrnutí všech dosavadních dohadů a informačních střípků skutečně míří zpět tam, kde to všechno začalo - do druhé světové války.

AKTUALIZACE:

Jirka i Jarda si zřejmě budou muset na další Call of Duty z druhé světové ještě chvíli počkat. Anebo ne? Patel, jinak oficiální Xbox community manager, na natěšené reakce fanoušku série zareagoval tweetem, ve kterém se omluvil za zmatek, který jeho obrázek způsobil. Říká, že se jedná o jen takový návrh, který s Xboxem nemá nic společného a že ho tweetnul jen, aby viděl, co si o tom ostatní myslí. Tedy rozhodně ne jako lákadlo na jakoukoliv hru.

A my se ptáme: To ten tweetnutý obrázek se zprávou v morseovce opravdu byl vypuštěn bezelstně? Musel vyvolat naději na vytoužený titul, aby je pak zase bez milosti zničil? To snad už není dnes na světě nic svaté?!

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

Znamenalo by to návrat po sedmi letech, Call of Duty: World at War z dílny studia Treyarch vyšla v roce 2008. Dočkat bychom se měli právě jejího pokračování. Více budeme vědět už 4. května, což je jen tak mimochodem pondělí. To sice (zatím!!!) neznamená vůbec nic, ale chtěli jsme tomu dodat přece jen trochu více šťávy.

A odkud vlastně pochází všechny tyhle zvěsti? Zaměstnanec Microsoftu Raj Patel tweetnul kryptický obrázek, na kterém se velmi jasně ukazuje číslice 2 a cosi. To cosi je morseovka a když si to celé přeložíte, tak zjistíte, že se v ní skrývá datum (4. května), čas (deset ráno PST, neboli čas platný na západním pobřeží USA) a hláška "Presented by Xbox."

Navíc, všechny poslední díly série Call of Duty byly ohlášeny na začátku května. Advanced Warfare druhého, Ghosts dokonce prvního. Náhoda? Ani náhodou!

Psali jsme noční SMS Jirkovi Bigasovi, co říká na to, že se jeho (ne)oblíbená série zřejmě vrátí do doby, kdy "cink" neznamenalo nic jiného, než nutnost výměny zásobníku ve zbrani M1 Garand. Sice zatím neodpověděl, ale Jarda si myslí, že se mu to bude líbit. (Joooooooo, pozn. Jirka)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama