Dočkáme se konečně DLC pro GTA V?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dočkáme se konečně DLC pro GTA V?

Dočkáme se konečně DLC pro GTA V?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

21. 12. 2014 17:38 1
Reklama

Vývojáři z Rockstaru si s pátým dílem Grand Theft Auto užívají své - launch původní hry loni v září se sice povedl na jedničku a výhrady nemáme ani k aktuální re-edici pro nové konzole, stále postrádáme spoustu věcí. Třeba ty vytoužené vloupačky alias Heisty do online části a neuškodilo by ani jedno z mohutně slibovaných DLC pro single.

Ale svítá na lepší časy - Heisty byly po několikerém odkládání potvrzeny na záčátek roku 2015 a do pohybu se snad dává i výroba singleplayerového obsahu, který byl v případě předchozího dílu svoji kvalitou opravdu na výši. Vznik DLC naznačuje herc Shawn Fonteno, který si střihl roli Franklina, což jde ruku v ruce s předchozími prohlášeními lidí z Rockstaru, že se můžeme těšit na další příběhy trojice hlavních hrdinů.

Samozřejmě nejde o oficiální potvrzení a navíc si Fonteno mohl smíchat práci na DLC s přípravou zmiňovaného rozšíření GTA Online, ale budeme věřit, že ví, o čem mluví. Tak jako tak se ale nabízí, že by DLC vyšlo souběžně s PC verzí, která je naplánovaná na příští leden. Těšíme se!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama