Tetris už padá i na nových konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tetris už padá i na nových konzolích

Tetris už padá i na nových konzolích

Ondřej Švára

Ondřej Švára

18. 12. 2014 08:08 7
Reklama

Také na novogenerační konzole posílá Ubisoft moderní inkarnaci logické legendy Tetris. Nese prozaický název Tetris Ultimate. 

S padajícími kostičkami v upravené grafice a v několika herních módech mohou zápasit majitelé Xboxu One a PS4. Již v listopadu se přitom nový Tetris objevil na handheldu 3DS. Původně měla hra vyjít na všechny platformy společně. 

Hráči se mohou těšit hned na šest speciálních herních módů Marathon, Endless, Ultra, Sprint, Battle a Battle Ultimate. Nový Tetris byl také obohacen o sociální funkce a online prostředí. Díky němu mohou hráči nejen prohlížet aktuální žebříčky úspěšnosti, ale například si i stahovat videozáznamy z her jiných hráčů a zjišťovat, jakým způsobem dosáhli vysokého skóre.

Alespoň tak to Ubisoft zamýšlel, nicméně jejich Tetris Ultimate má na jinak výkonných konzolích potíže s plynulostí. Hra, kterou rozeběhly digihry, GameBoye a první mobilní telefony, se na televizích trhá a někdy ani není hratelná. Ubisoft připravuje patch, který by potíže s výkonem odstranil, ale spíš bychom se měli ptát, proč hru vůbec v takovém stavu vypustil na trh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama