Hatred je v programu Greenlight
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hatred je v programu Greenlight

Hatred je v programu Greenlight

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 12. 2014 06:51 35
Reklama

AKTUALIZACE: Nedlouho po vstupu Hatred na Steam se Valve rozhodli hru stáhnout z programu Greenlight. Doug Lombardi z Valve v prohlášení uvedl, že na základě toho, co viděli, se rozhodli Hatred na Steamu nevydat.

Vývojáři z Destructive Creations se nechali slyšet, že plně respektují rozhodnutí Valve a že vyjmutí z Greenlight neovlivní pokračující vývoj titulu.

Několikahodinová přítomnost na Steamu však pro vývojáře není žádným neúspěchem. Spíše naopak - dle zveřejněných čísel se Hatred poměrně brzy stalo 7. nejoblíbenější hrou na Greenlight (z více než 2000 titulů) s 13 148 pozitivními hlasy. Podívejte se na přehled údaju z Greenlight.

Hatred je v programu Greenlight
i Zdroj: Hrej.cz

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

Vývojáři ze studia Destructive Creations to se svojí hrou Hatred myslí opravdu vážně a ze stádia šokujícího odhalení přešli do fáze - jdeme se svojí brutálně zakrvácenou kůží ku*va na trh!!! Jinými slovy, Hatred vstoupilo do programu Greenlight a čeká na svoji vstupenku mezi nezávislé tituly v distribuci Steamu.

Ať už se vám myšlenka Hatred líbí, či nikoliv a stáli byste z jakéhokoliv důvodu o to, aby se podobná akce dostala až ke koncovému zákazníkovi, hlasovat pro ni můžete přímo ve zmiňovaném obchodě. Výsledky hlasování jsou samozřejmě neveřejné, ale vzhledem k tomu, že Greenlightem už prošlo spoustu pochybných titulů, dočká se pravděpodobně i Hatred.

Bude nicméně zajímavé sledovat přístup Valve, který si coby majitel Steamu nárokuje právo fanoušky schválenou hru přeci jen sítem nepropustit. Neméně zajímavé pak budou i reakce těch, kteří by v takovém případě rádi označili Steam za nechutného mravokárce... No, nechme to být, rozhodnutí je na vás, teaser nechť varuje všechny, pro koho je zbytečné zabíjení bez příčiny zkrátka... zbytečné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama