Série Hitman se dostává na PS Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Hitman se dostává na PS Plus

Série Hitman se dostává na PS Plus

Ondřej Švára

Ondřej Švára

27. 11. 2014 08:20 2
Reklama

Kritika předplatitelské služby PS Plus pomalu utichá (pokud tedy pomineme stále nevydanou demoverzi Driveclubu). Herní nabídka se utěšeně rozšiřuje, v říjnu potěšil hráče například Batman: Arkham Asylum a v listopadu krom jiných třeba The Binding of Isaac: Rebirth.  

Od 2. prosince  se v předplatitelském programu Sony objeví další zajímavé hry. Majitele konzolí PS4 bude asi nejvíce zajímat nabídka Injustice: Gods Among US. 

Pro majitele konzolí PS3 je přichystána trojice her z rodiny Hitman, jde o díly z HD kolekce Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts a Hitman: Blood Money. Součástí aktuální nabídky pro konzoli PS3 je také výstřední akční adventura Deadly Premonitions.

Majitelé konzole PS Vita získají v prosinci přístup do tower defence hry Final Horizon a arkádové střílečky Titan Attacks (ta je zároveň v nabídce i pro PS3 a PS4). 

Předplatitelé PS plus programu mají momentálně k dispozici zdarma hry jako Luftrausers, The Binding of Isaac: Rebirth, SteamWorld Dig, Frozen Synapse Prime, Escape Plan či The Hungry Horde. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama