Amazon naznačuje ZombiU 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amazon naznačuje ZombiU 2

Amazon naznačuje ZombiU 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 11. 2014 18:34 1
Reklama

Pokud bychom mohli Amazonu věřit, tak se zřejmě mají majitelé Wii U nač těšit – vypadá to, že by mezi ně mohlo přeci jen zamířit pokračování akce ZombiU určené exkluzivně pro jejich konzoli z dílen Nintenda

Vyplývá to z vytípnuté stránky Amazonu a pravdou je, že tento obchod již několikrát prozradil něco, co se zpětně ukázalo být pravdou. Těžko však hádat, zda se někdy nejedná o reklamní tah, či zda jde o prostý omyl (byť těch je u takové korporace povážlivé množství). Prořekl se tentokrát Amazon francouzský, nicméně není to jen tak a něco tu přeci jen nehraje.

Jako vydavatel je totiž uvedena společnost Bandai Namco. Pokud je něco takového pravda, tak to buď může značit pouze lokálního distributora, anebo fakt, že Ubisoft na Wii U skutečně zanevřel a svoji značku prodal do rukou někoho, kdo by rád hru vydal akorát v čase příští vánoční sezóny – Amazon totiž uvádí plánované datum vydání poněkud nezvykle konkrétně – 17. října 2015.

Inu, uvidíme, zatím tedy vše berte s pořádnou dávkou rezervy. Za pokračování bychom se ale jistě nezlobili – stránkou slibované zasazení do New Yorku by mohlo slibovat skutečně libové okamžiky plné hniloby na pozadí dalšího z padlých velkoměst.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama