GTA Online má na PS4 problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA Online má na PS4 problémy

GTA Online má na PS4 problémy

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 11. 2014 16:56 9
Reklama

Že Grand Theft Auto V, které před několika dny vyšlo ve verzích pro nové konzole, přináší spoustu změn, určitě dobře víte. Není to však pouze first person pohled nebo vylepšená grafika, zvědaví jsme hlavně na to, jak bude fungovat multiplayer a kam se ho vývojářům podaří oproti předchozím verzím posunout. Bohužel, multiplayer zejména na PS4 příliš nefunguje a v podstatě samostatná hra - GTA Online - vykazuje chybové hlášky.

I to je ostatně důvod, proč zatím nemůžeme vyřknout ortel nad novým GTA V a očividně nejsme jediní, kdo se nemohou do online části hry připojit. Na přetlak lidí a time-out chyby si stěžují hráči na Twitteru a samozřejmě v diskuzích, kde se zatím nedostává žádné oficiální odpovědi. Buďto probíhá údržba, anebo vývojáři skutečně čelí problémům, které potichu řeší. Variantou je rovněž to, že se jednoduše čeká na ochladnutí prvotního zájmu, pro který by bylo nutné navýšit serverovou kapacitu, to však není z dlouhodobého hlediska pro Rockstar ani jiné vývojáře ekonomicky výhodné a nešlo by o první případ.

Na druhou stranu je ale nutné poukázat na to, že značné problémy s konektivitou měla v posledních měsících i old-gen verze a vzhledem k tomu, že si spousta hráčů kupuje GTA V podruhé zejména kvůli multiplayeru, nevrhá tento problém na slavné vývojáře dobré světlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama