Battlefield se opět zaměří na armádu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield se opět zaměří na armádu

Battlefield se opět zaměří na armádu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 11. 2014 13:31 5
Reklama

I přes to, že očekávané pokračování série Battlefield s podtitulem Hardline ještě nevyšlo - čekat musíme až do března příštího roku - vývojáři už v tuto chvíli vědí, že další díl bude opět z prostředí vojáků, nikoliv policistů.

Ve svém vystoupení na konferenci UBS Global Technology to potvrdil finanční ředitel EA, Blake Jorgensen, a pravděpodobně tak uklidnil spoustu hráčů, kterým se už od oznámení nelíbí zaměření Hardline. Na základě předchozích vyjádření vývojářů si ale budeme muset na další regulérní Battlefield ještě chvíli počkat, protože v příštím roce nemají lidé z EA v plánu vydávat dvě hry. "Chceme hráčům Battlefield 4 a Battlefield Hardline poskytnout více času na to, aby si s těmito tituly užili," řekl šéf Andrew Wilson. Nový díl tedy neočekávejme dřív než na Vánoce roku 2016.

Dlouhé čekání by však mohlo být na druhou stranu příslibem, že se skutečně něco děje a vývojáři mají zájem na tom, přinést do hry novinky a vylepšení. Nikde navíc není psáno, že by to nemohl být zrovna Battlefield, který by vzal žánr stříleček zpět na výlet do druhé světové války, ale na podobné úvahy je přeci jen ještě trochu brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama