Vanishing of Ethan Carter slaví úspěch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vanishing of Ethan Carter slaví úspěch

Vanishing of Ethan Carter slaví úspěch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 10. 2014 14:09 4
Reklama

Vývojáři z polského týmu The Astronauts se chlubí tím, že dokázali od 26. září prodat již šedesát tisíc kopií svého nezávislého titulu The Vanishing of Ethan Carter. Připomínáme, že PC verzí to nekončí a těšit se na kvalitní detektivku mohou i majitelé PlayStationu 4. Prodejními ciframi se autoři chlubí za pomocí parádní infografiky zveřejňující řadu dalších zajímavých fakt. Pojďte se na ně námi podívat.

Vidíme na ní, že z pěti světových teritorií se rovnou padesát procent prodalo v západní Evropě a že 77 % kopií hry bylo prodáno skrze Steam. Zbývajících 23 % kopií pocházelo buďto z krabicových verzí hry či z jiných online distribučních kanálů. Dozvídáme se také, že hra obsahuje více jak 159 milionů stébel trávy a kolik byli hráči ochotní u této explorativní adventury vydržet – pouhá 4 % hráčů strávila ve hře více jak čtyři hodiny a ti, kteří ve hře strávili více jak dvacet hodin, bylo 486.

Mrkněte na tento líbivě zpracovaný přehled sami a pochlubte se s vašimi dojmy nejen ze sdíleného nejoblíbenějšího obrázku ze hry, ale především z tohoto dobrodružství samotného. Ujít si také určitě nenechte naše Hrajte s námi, ve kterém jsme se po tajemném chlapci jménem Ethan na vlastní pěst vydali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama