Prey 2 je konečně oficiálně zrušen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prey 2 je konečně oficiálně zrušen

Prey 2 je konečně oficiálně zrušen

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 10. 2014 08:07 3
Reklama

Po Prey 2 není dlouhou dobu ani vidu ani slechu a po parádní první prezentaci hry na E3 2012 (zhlédnout ukázku můžete zde po článkem) jsme o hře dlouho nic konkrétního neslyšeli. Spekulace se světem her pohybovaly již dlouhou dobu a dnes se k nepotěše mnohých akce chtivých hráčů také konečně naplňují. S lítostí vám tak musíme oznámit, že Bethesda oficiálně oznámila to, co již beztak měli všichni na jazyku.

Pokračování zajímavé a indiánskou tématikou líznuté sci-fi FPS původně z dílen 3D Realms se tak konat v brzké době zkrátka a dobře nebude. Potvrdil to viceprezident Bethesdy, Pete Hines. Definitivní vale však sérii prý ještě rozhodně nedávají, jen se s jakoukoli myšlenkou na pokračování budeme muset rozloučit alespoň v brzké době.

Inu, slzu zamáčknout můžeme, avšak ruku na srdce, čekali jsme to všichni. Důvodem je dle Hinese prý to, že od roku 2011, kdy byla hra poprvé oznámena, se titul nedokázal dostat do podoby, s níž by byli v Bethesdě spokojení. Odpojení od přístrojů tak bylo pouhým logickým krokem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama