The Black Glove dorazí i na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Black Glove dorazí i na PS4

The Black Glove dorazí i na PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 10. 2014 09:27
Reklama

Psychedelický a těžko uchopitelný projekt The Black Glove začíná mít vážné obtíže se získáním dostatku financí na své Kickstarterové stránce – z více jak půl milionu dolarů autorům stále ještě chybí více jak čtyři sta tisíc a přitom zbývá již jen deset dní do konce kampaně. To však autorům nijak nebrání v oznámení přípravy PlayStation 4 verze hry.

Svoji kopii PS4 hry můžete mít, stejně jako edice pro PC a Mac, již za 20 dolarů, je však třeba zabrat a nám nezbývá než vás tímto vyzvat k nahlédnutí do naší starší novinky přestavující tuto těžko pochopitelnou divadelní scénu Equinoxu dvacátých let minulého století z dílen autorů Bioshocku. Pro bližší informace se můžete rovněž podívat na oficiální Kickstarter stránku projektu s tím, že autoři vydali novou ukázku. Ta sice z větší části recykluje již jednou viděné záběry, přidává však při příležitosti oznámení PS4 verze také něco navíc.

Mrkněte na video a podělte se s námi o vaše dojmy – nás tento projekt bez debat zaujal a zavání to po dlouhé době opět něčím originálním. Dokážou si vývojáři ze studia Day for Night Games získat i vaši pozornost?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama