Hardline i Battlefront přibližují data vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hardline i Battlefront přibližují data vydání

Hardline i Battlefront přibližují data vydání

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 10. 2014 10:35
Reklama

Po trochu vágně definovaném datu vydání pro nový Battlefield Hardline máme v rukách konečně také něco oficiálního. Autoři ze studia Visceral Games potvrzují na oficiálním blogu hry 17. březen pro Spojené státy a 19. pro Evropu.

Pokud jsou tedy hrátky na lupiče a strážce zákona vaší krevní skupinou a poslední avizované a z betaverze hry odvozené změny vám imponují, tak se už konečně můžete těšit na konkrétní datum. Nezapomeňte se také v rámci informačního nášupu podívat i na naše dojmy z betaverze a také na tak trochu rozhořčený Jardův komentář nad stavem série.

EA se však dnes činí a vedle data vydání pro Battlefield Hardline avizují také na svém Twitteru i to, že Star Wars Battlefront dorazí na naše konzole a PC v době příští vánoční sezóny. O novém Battlefrontu bohužel zatím nic moc nevíme, EA však ruku v ruce se švédským studiem DICE slibují něco předvést příští rok na jaře.

A závěrem se také od EA dozvídáme, že jakýkoli další regulérní díl série battlefield nevyjde dříve než ke konci roku 2016. Tedy vcelku úctyhodné tři roky po čtvrtém pokračování a více než rok po Hardline. Uvidíme, zda se nakonec z této série stane ročně vydávaný šlágr či nikoli. V minulosti nám však EA slibovali, že tomu tak nebude!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama