Call of Duty odhaluje season pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty odhaluje season pass

Call of Duty odhaluje season pass

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 10. 2014 11:40 1
Reklama

Pokud jste snad čekali, že se letošní Call of Duty obejde bez nálože DLC, tak jste se šeredně mýlili. Advanced Warfare vychází již příští týden, 4. listopadu, a to je zřejmě ideální čas představit si všechno to, co nás čeká a v případě štědré peněženky také po samotném vydání hry i nemine.

Activision ruku v ruce s vývojáři hry ze studia Sledgehammer Games vydávají trailer avizující zlomek novinek, které budoucí přídavky přinesou. Ty budou čtyři, a jak video trefně avizuje, budou epické. Ukázka se zaměřuje především na výhody season passu – s tím hráči dostanou jednu bonusovou a do prostředí přehrady zasazenou mapu Gorge hned při startu hry a obdrží k tomu také nášup v podobě bonusových zbraní. Season pass přinese přídavky se jmény Havoc, Ascendance, Supremacy a Reckoning s celkovou slevou deseti dolarů s tím, že Microsoft opět drží časovou exkluzivitu na každý z nich.

Mrkněte na trailer představující souboje ve stylu Xbox a PC exkluzivního titulu Titanfall a nechte se unést na vlně akční hratelnosti a přehršle futuristických novinek, jaké moderní bojiště v Call of Duty: Advanced Warfare brzy nabídne napříč platformami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama