Twitch plánuje trestat holé pupky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Twitch plánuje trestat holé pupky

Twitch plánuje trestat holé pupky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 10. 2014 17:45 21
Reklama

Twitch upravuje pravidla používání a začíná uživatelům mimo jiné i diktovat, jak se mají oblékat. Alespoň částečně – mnohem spíše totiž říká, jak se oblékat nemají. Pokud rádi koukáte na YouTube na polonahé dívčiny hrající na kytary pod záminkou hudební osvěty, tak pro vás máme docela špatnou zprávu.

YouTube je sice v něčem takovém relativně benevolentní, avšak na Twitchi již něco takového jen tak jednoduše dělat a vysílat nepůjde. Dosti vtipně podaný dodatek k pravidlům služby a takzvaný dress code můžete nalézt na následující adrese. Nahatá těla od pasu nahoru jsou nově zakázána nejen u žen, ale i u mužů.

Zkrátka a dobře, bikiny mají očividně smůlu a nás může jen a jen zajímat, zda je jen otázkou času, kdy se nějaký slavnější uživatel služby například v rámci dobře rozjeté párty vyhecuje a vyzkouší, jak moc si Twitch své ovečky hlídá. Z vyjádření Twitche lze vyčíst, že důvod pro toto mezení je prozaický – nemá jít o žádné hloupé vyjádření mravokárce, ale vyzdvihnutí toho, o čem je Twitch především – o hrách.

Co na to říkáte vy? Usmíváte se nad něčím takovým spolu s námi, nebo snad již zatlačujete slzu nad tím, že budete muset pravděpodobně dát vale svému oblíbenému virtuálnímu výstřihu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama