Tomorrow Children v zákulisních videích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tomorrow Children v zákulisních videích

Tomorrow Children v zákulisních videích

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 10. 2014 11:37
Reklama

novém příspěvku na evropském PlayStation blogu se autoři ze studia Q-Games chlubí technologickým zázemím svého nadcházejícího titulu – The Tomorrow Children, u kterého jsme vás dříve v tomto týdnu lákali do alfaverze.

Příspěvek na blogu je v angličtině a pokud vás zajímá, jak po technické stránce vzniká tak trochu odlišná hra, určitě si jej nenechte ujít. My z něj vypichujeme především trojici videí. V prvním vidíme cyklus dne a noci na skromné krajině nepříliš lichotivé vidiny budoucnosti. Ve druhém můžeme v praxi vidět, jak bude fungovat nasvětlení scén (využívajícího principu podobného ray tracingu) a konečně třetí video ukazuje materiály, s nimiž budeme moci ve hře pracovat. Poslední video rovněž ukazuje práci s geometrií takovou, která se neřídí přesně danými pravidly. Autoři v tomto ohledu slibují mnohem realističtější zacházení s materiály. Kolem a kolem si vývojáři pochvalují současný výkon hardwaru a těší se z toho, co jim dnešní technologie umožňují.

Pokud vás tato variace na Minecraft zasazená do dystopické budoucnosti komunistické éry zajímá, nenechte si následující videa ujít. Pokročilá technická stránka se sice částečně skrývá za stylizací titulu, nic to však nemění na tom, že je na co koukat.

The Tomorrow Children vyjdou exkluzivně na PlayStation 4. Kdy, to zatím netušíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama