Bloodborne ukazuje protivníky i coop
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bloodborne ukazuje protivníky i coop

Bloodborne ukazuje protivníky i coop

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 10. 2014 09:08
Reklama

Jak se Bloodborne blíží, tak je jasné, že se můžeme těšit především na čtyři věci – tou první je smrt, dále parádní grafika, následuje příslib obrovských potvory zajišťujících instantní smrt a nakonec samozřejmě ještě jednou smrt. Ta nám ve výčtu zkrátka chybět nesmí, jelikož umírat prostě budeme a basta. Toto je titul z dílen From Software a jak je vám jistě známo, toto vývojářské studio nemá na svém kontě nic jiného, než dvoudílnou sérii Dark Souls navazující na neméně trýznivé Demon’s Souls.

A právě na ony velké bestie a nepřítele je zaměřena následující ukázka zveřejněná v rámci Joystick Awards 2014. Nutno podotknout, někteří z nepřátel jsou velcí snad až příliš a vypadá to na krajně neférové souboje, co říkáte? Ke konci videa rovněž můžeme vidět očekávanou funkci v podobě online kooperace, nebojíme se však, že by v takovém případě mohla být hra jakkoli jednodušší – autoři kamarádům ve zbrani jistě nahází dostatek klacků pod nohy v podobě tužší protivníků zajišťujících náhodnou smrt. Uvidíme, Bloodborne vychází 6. února exkluzivně na PlayStation 4.

Co na aktuální ukázku říkáte? Naskočíte na začátku příštího roku do kolotoče smrtí, nebo se snad raději budete držet v koutě s rozsvícenou lampičkou a něčím podstatně mírumilovnějším? A co říkáte na atraktivní spekulace propojující svět Bloodborne s tím z Demon’s Souls?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama