Far Cry 4 představuje Himaláje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Far Cry 4 představuje Himaláje

Far Cry 4 představuje Himaláje

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 10. 2014 13:36 1
Reklama

Pořádnou masáží pokračuje Ubisoft se svým Far Cry 4 a na řadě je opět další z videí. To navazuje na předchozí představení nížin a ukazuje nám v komentovaných třech minutách záběrů konečně také výše položené části krajiny včetně Himálají samotných.

Na severu herní krajiny se rozkládají rozlehlé lesy obývané nebezpečnými šelmami z řad fauny i lidí obchodujících s drogami a s velmi sympatickou slečnu postavenou do jejich vedení. Video rovněž ukazuje kratochvíle nesoucí podobu gladiátorských zápasů a pokračuje poutí do samotných vrcholků Himalájí. Ty obývají nejen ozbrojené jednotky, ale také sněžní leopardi, vlci a samozřejmě také všudypřítomný mráz.

Vrcholky hor také skrývají věznici samotného hlavního záporáka, který má v oblibě do věznice ukryté do jedné z hor a do krajiny bičované nebezpečím lavin posílat politické vězně. A jak to tak vypadá, ani hráčům nebude této cti upřeno.

Zhlédněte video a nechte se unášet výjimečnými záběry krásné krajiny a těšte se spolu s námi na 18. listopad, kdy hra vychází na obě současné generace konzolí Xbox a PlayStation a samozřejmě také na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama