Screeny Xbox pořídí až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Screeny Xbox pořídí až příští rok

Screeny Xbox pořídí až příští rok

Ondřej Švára

Ondřej Švára

23. 10. 2014 06:55 1
Reklama

Zcela běžná činnost, jakou je na PC pořizování obrázků přímo z průběhu hraní, byla na konzolích odjakživa poněkud tvrdým oříškem. Přesto, uživatelé například Playstationu 4 si tuto funkci užívají již od samotného začátku prodejů své konzole. 

Ne tak ovšem majitelé Xboxů One. Na první pohled banální funkci nová hračka od Microsoftu ani po roce od zahájení prodejů nepodporuje, a podle nových zjištění budou muset lidé na típání obrázků ještě nějaký ten měsíc počkat. 

Šéf Xboxové sekce Microsoftu Phil Spencer totiž nyní konstatoval, že pořizování screenshotů bude na Xboxu možné až někdy v průběhu příštího roku. Jak sám znovu přiznal, zprovoznění této funkce je těžší, než si jeho technici i on sám dříve mysleli.

Na druhou stranu má pro xboxáře jistá slova útěchy: "Před dvěma týdny už naši lidé konečně objevili správné řešení problému a teď na něm pracují. Všichni víme, že hráči chtějí z her pořizovat obrázky a náš tým už je teď snad na dobré cestě," konstatoval Spencer. Pořizování screenshotů Microsoft slibuje minimálně od letošního jara.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama